fbpx
Bureau APS | Een uitvaartmagazine benadrukt de bedrijfsidentiteit
Vestig u in het langetermijngeheugen van de doelgroep en breng een uitvaartmagazine uit. Bureau APS geeft uw bedrijf een gezicht.
Uitvaartmagazine
1673
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1673,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Een uitvaartmagazine geeft uw bedrijf een gezicht

Een uitvaartondernemer heeft de moeilijkste taak ter wereld, want hoe verkoop je de dood? Geef uw producten of diensten daarom emotionele context zodat de klant zich in uw bedrijfswaarden herkent. Waar een website beknopt, duidelijk en scanbaar moet zijn, hebt u in een uitvaartmagazine alle ruimte om te inspireren en een stukje beleving toe te voegen. Zo zorgt u dat uw bedrijf zich vestigt in het langetermijngeheugen van de doelgroep.

Een concept dat werkt

Een goed product valt of staat met het concept dat daarachter hangt. Het moet een verlengstuk zijn van uw waarden en beweegredenen. Bureau APS start daarom elk project met een uitgebreid onderzoek naar uw bedrijfsidentiteit, concurrentie en doelgroep. De resultaten die hieruit voortvloeien dienen als leidraad bij alles wat wij doen. U zult zien dat het uitvaartmagazine op elke pagina een andere beleving geeft, maar tegelijkertijd een eenheid vormt.

Onderscheid u van de concurrentie

Bureau APS is een eigenwijze speler in de traditionele uitvaartbranche. Wij geloven in de kracht van schoonheid en blijven ver weg van klinische taferelen. Als afnemers een goed gevoel krijgen van uw dienst of product, onderscheidt u zich van de rest. In een productcatalogus van onze hand treft u daarom geen kale productfoto’s van sectietafels of hechtnaalden, maar aantrekkelijke fotoreportages met oog voor detail of een diepte-interview met een mortuariummedewerker.

Inspireer met goede fotografie

Een uitvaartmagazine is een subtiel voorproefje van wat er allemaal mogelijk is. Leg het strategisch neer op een beurs of laat het achter bij nabestaanden in plaats van de standaard map. Ons doel is emotie over te brengen, zonder dat onderwerpen te dichtbij komen. Als u een tijdschrift van een fabrikant van kinderkisten openslaat treft u geen kille productfoto’s, maar een prachtige reportage over rouwverwerking bij verlies van een kind of sfeerfoto’s van houten speelgoed of knuffeldieren.