fbpx
Bureau APS | Leer alles over uitvaartmarketing bij APS Studio
Uitvaartondernemers staan voor een moeilijke klus, want hoe verkoopt u de dood? APS Studio leert u alles over uitvaartmarketing. Boek een cursus.
uitvaart marketing
2337
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2337,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
APS Studio levert u een pakket voor uitvaartmarketing waarmee u meteen van start kunt.

Leer alles over uitvaartmarketing

Als uitvaartondernemer heeft u de moeilijkste taak ter wereld, want hoe verkoopt u de dood? Met emotie, is het antwoord. Nabestaanden kiezen voor uw dienstverlening als het goed voelt. Profileer uw onderneming daarom met de juiste uitvaartmarketing. Bureau APS helpt u onder het label APS Studio een krachtige communicatiestrategie op poten te zetten waarmee u direct van start kunt.

Samenwerking met Après la Vie Academie

Voor deze cursus sloegen wij de handen ineen met opleidingsinstituut Après la Vie. We combineerden onze kennis van de uitvaartmarketing met hun didactische know-how. Het resultaat is een leerprogramma waar zowel ervaren als beginnende uitvaartondernemers hun voordeel mee doen.  

Doelgericht aan het werk

 

De juiste marketing is meer dan een mooie foto of een advertentie in de krant. Het moet eenheid bevatten in alles wat u doet. Als uw normen en waarden als een rode draad door uw communicatie lopen, maakt u vanzelf beslissingen waarin uw doelgroep zich herkent. Samen met APS Studio vormt u een glasheldere visie waarin uw complete identiteit is vastgelegd. U sluit de training af met de juiste marketingmunitie en een rugzak vol kennis.

De perfecte mix tussen online en offline

 

We nemen u aan de hand en laten u door middel van creatieve opdrachten nadenken over uw identiteit. We onderzoeken de juiste beeldtaal en kijken welke kleur en vorm het beste bij uw bedrijfsidentiteit en doelgroep passen. Ook nemen we uw concurrentie onder de loep. Een deel van de training volgt u in de online leermodule en een deel op locatie. Tijdens verschillende theoriedagen inspireren we u met lezingen en verdiepingsmodules.

Creatiedag

 

Uitvaartondernemer blijft een praktisch vak. Als u eenmaal weet hoe uw personal brand eruit ziet, gaat u daarom aan de slag met uw handen. We nodigen u uit voor een creatiedag op een inspirerende locatie, zoals een fotostudio of een oude kerk. Ontspannen en creatief gaan we hier aan de slag. Een fotograaf, visagist, stylist en twee vormgevers gieten uw visie in een aantrekkelijk jasje. Twee weken later leveren wij u een op maat gemaakt communicatiepakket.

Uw persoonlijke communicatiepakket bevat:

Professioneel portret
Facebook profiel- en omslagfoto in de juiste formaten
Mailfooter
Logo
Kleurkaart
Passende typografie
Visitekaartje
Briefpapier
Advertentie

Leerdoelen voor uitvaartondernemers

De opleiding Uitvaartmarketing van APS Studio is onderdeel van Bureau APS. De opleiding is op hbo-denkniveau. Na de opleiding heeft u een duidelijk beeld van uw positie binnen de uitvaartbranche. U leert uw onderneming onderscheidend in de markt te zetten, door een grondig onderzoek naar uw eigen waarden en mentaliteit. U brengt uw doelgroep in kaart, signaleert hun behoeften en leert hen via de juiste mediakanalen te benaderen. Daarnaast weet u precies hoe u kleur, vorm en materiaal in uw voordeel toepast. U leert de taal van uw doelgroep te spreken en u kunt toekomstige ontwikkelingen naar eigen visie commercieel vertalen en implementeren. Zo wordt u dé marketingmanager van uw bedrijf.

 

Aan opdrachten werkt u zowel op de Après la Vie Academie als in uw eigen tijd. De studielast mag niet worden onderschat. De hoeveelheid huiswerk vraagt om zelfdiscipline en doorzettingsvermogen; eigenschappen die ook in het beroepsveld onderscheidend zijn.

Pakketten voor de module uitvaartmarketing

Pakket 1 | € 647,-

Zelf aan de slag

✓  Toegang tot de online leeromgeving

✓  Een uur begeleiding via Skype

Pakket 2 | € 747,-

Een extra duwtje in de rug

(max. 16 deelnemers)

✓  Toegang tot de online leeromgeving

✓  Deelname aan de twee theoriedagen 

✓  Eén op één gesprek

Pakket 3 | € 1447,-

Een vliegende start

(max. 8 deelnemers)

✓  Toegang tot de online leeromgeving

✓  Deelname aan de twee theoriedagen 

✓  Eén op één gesprek

✓  Deelname creatiedag + materiaal

✓  Vragenronde + begeleiding

✓  Startklaar communicatiepakket

Lesdagen

Deze inspirerende module start op 22 januari 2020 van 18.30 – 22.00 uur in Soest. De tweede theoriedag vindt plaats op 5 februari (zelfde tijd en locatie). De studiodag zal plaatsvinden in Rotterdam op 26 februari.

Deze dagen zijn onderdeel van Pakket 3.