fbpx
Bureau APS | Lowie van Gorp vond eindelijk de professional die hij zocht
Uitvaartondernemers adverteren op een beladen onderwerp. Bureau APS kijkt hiernaar met een frisse blik. Zo vond Lowie van Gorp eindelijk wat hij zocht.
Lowie van Gorp
2686
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2686,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Categorie
Branding, Fotoshoot, Webdesign
Over dit project

“Een professional neemt je bij de hand”

 

Eindelijk vond Lowie van Gorp van Van Gorp Uitvaartzorg de professional die hij zocht. Hij had al eerder werk uitbesteed, maar niet altijd tot zijn tevredenheid. Bij Bureau APS was het wel in een keer raak. “Ik heb eens meegemaakt dat een fotograaf binnenstapte en aan mij vroeg: wat gaan we doen? Anna gaat totaal anders te werk. Ze kent mijn verhaal en vult vervolgens zelf in hoe we dat precies gaan weergeven op de website. Die leidende houding was precies wat ik nodig had.”

 

Een frisse blik op een beladen onderwerp

 

“De websites van Anna’s hand hebben allemaal een frisse uitstraling en zijn precies toegesneden op de visie van de ondernemer. Waar veel websites in de uitvaartbranche de nadruk leggen op de dood, doet Bureau APS het anders. Een uitvaart omvat ook veel liefde en hoop. Voor ons is het symbool van de vlinder heel belangrijk. De staat voor transformatie en een nieuw begin. Het is op een prachtige en subtiele wijze verwerkt.”

 

“Schoonheid is heel belangrijk in de uitvaartwereld. Iedereen wil een mooie uitvaart, of die nu traditioneel is of heel vernieuwend. Bureau APS begrijpt dat. Ze maken foto’s en websites die uitblinken in schoonheid.”

 

Leidende houding

 

Lowie merkte hoe grondig Bureau APS te werk gaat tijdens het voorgesprek van de fotoshoot. “Anna en Elize kwamen binnen met een enorm moodboard vol inspiratiebeelden. Ze hadden een kleurenschema opgesteld dat bij onze kleur rood past en een gedetailleerd plan opgesteld voor de fotoshoot. De volledige website was al uitgewerkt in schetsen. Ze begrepen wat ik wilde en zeiden vervolgens: zo gaan we het doen. Die professionaliteit was precies wat ik zocht en ik heb het eindelijk gevonden.”

 

Aan de slag met uw uitstraling, website of brochure? Kies voor een professional

 

Maak een afspraak