fbpx
Bureau APS | De juiste marketingcampagne voor uw uitvaartonderneming
In een branche waarin u geen product, maar een emotie verkoopt is het belangrijk op de juiste manier te profileren. Bureau APS bedenkt een marketingcampagne die de persoonlijkheid van uw uitvaartonderneming in een beeldschoon visueel product vangt. Laat u overtuigen door onze werkwijze.
marketingcampagne
1736
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1736,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Uw marketingcampagne volledig uit handen genomen

In de uitvaartbranche verkoopt u geen product, maar een emotie. Bureau APS vertaalt de persoonlijkheid van uw uitvaartonderneming in een creatieve marketingcampagne die naadloos aansluit bij de doelgroep. Wij verenigen uw werkwijze, motivatie en visie in een beeldschoon, visueel product. Een doordacht concept zorgt dat al uw media-uitingen een eenheid vormen. Elke krantenadvertentie, Facebookbericht of Instagrampost wordt zo een verlengstuk van uw identiteit.

Doelgroepgerichte onderwerpen

Een goede marketingcampagne geeft uw uitvaartonderneming karakter. Bureau APS kent de branche en zorgt dat alle media-uitingen passen bij de doelgroep. Wij focussen hierbij niet zozeer op wat u wilt vertellen, maar richten ons juist op wat de doelgroep wil horen. Dat u nieuwe stoelen voor de aula heeft gekocht, is voor de klant niet interessant. Hoeveel mensen er in de aula passen wel.

Kies zelf wat u afneemt

Kies voor een complete marketingcampagne of laat ons werken aan uw Facebookstrategie: Bureau APS regelt het op professionele wijze. Ogenschijnlijk normale onderwerpen geven wij een creatieve invalshoek en een gelikt ontwerp. Alle communicatie volgt één herkenbare lijn. Een Facebookpost is qua vormgeving dus hetzelfde als uw logo, huisstijl en visitekaartje. Zo profileert u uw onderneming optimaal en creëert u een herkenbaar beeld.

Elke marketingcampagne is maatwerk

Bureau APS vindt altijd de perfecte snit voor uw marketingstrategie en kent de juiste platformen en mediadragers. Wij zijn niet bedrijfsblind en kennen de branche op onze duim. Waar voor de een krantenadvertenties werken, bereikt de ander zijn doelgroep beter via Instagram. In overleg maken wij vooraf een globale planning van een aantal maanden. Deze dient als blauwdruk voor uw marketingcampagne en stelt ons in staat om zelfstandig te werken.