fbpx
Bureau APS | Google campagne voor de uitvaartbranche
De concurrentie in de uitvaartbranche is hoog. Betere online zichtbaarheid versterkt uw positie. Een Google campagne door Bureau APS maakt u vindbaar.
google campagne
2759
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2759,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Google campagne voor uitvaartondernemers

De uitvaartbranche kan wel wat opschudding gebruiken. U kiest daarom voor een communicatiestrategie van Bureau APS. De bordeauxrode website maakt plaats voor een fris totaalplaatje dat naadloos aansluit bij uw identiteit. Nu kunt u wachten op bezoekers of u kunt ze zelf binnenhalen door aan de slag te gaan met SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (Google advertenties) of beide.

Adverteren in de zoekmachine (SEA)

 

Ook in de uitvaartbranche geldt dat zichtbaarheid in Google voor meer klandizie zorgt. Zowel onze zoektocht naar nieuwe schoenen als naar een uitvaartcentrum start in de zoekmachine. En wanneer het resultaat perfect bij onze wensen aansluit stoppen we het product in het winkelmandje, of nemen we contact op.

 

Dit betekent voor u twee dingen:

✓ U moet zichtbaar zijn wanneer geïnteresseerden zoeken naar een uitvaartcentrum. Wij bieden hiervoor SEA-diensten.

Wanneer geïnteresseerden in Google klikken op de advertentie moet uw webpagina aansluiten bij hun wensen. Wij profileren uw diensten professioneel en zorgen dat het totaalplaatje klopt.
SEA voor uitvaartondernemingen

 

Om direct goed aan de slag te gaan met Search Engine Advertising (SEA) schakelt u Bureau APS in. Wij zorgen ervoor dat uw uitvaartonderneming beter zichtbaar wordt binnen uw regio. Onze ervaring zorgt voor lagere kosten en relevanter verkeer naar uw website.

 

We richten op basis van uw diensten een campagne in die past bij uw budget en wensen. Dit werkt zo:

We stellen een maximaal bedrag in dat u dagelijks wilt besteden aan Google Ads.

U wordt vertoond naar ratio van dat bedrag.

Wanneer iemand geïnteresseerd is en klikt betaalt u een bedrag dat past bij de waarde van de klik.

✓  Zodra er zo vaak is geklikt dat uw budget op is voor die dag wordt uw advertentie niet meer vertoond en start morgen weer een dag.

Kosten besparen met een professional

Omdat wij dagelijks Google Adwords-accounts voor uitvaartondernemingen installeren en bijhouden zetten wij uw budget effectiever in. Hoe relevanter u namelijk adverteert, des te goedkoper de kliks op den duur worden. Uiteraard optimaliseren wij uw campagne op de achtergrond. Zodra u wilt stoppen met online adverteren wordt uw campagne uitgeschakeld.

Het pakket

Om u optimaal te ontzien hebben we een pakket samengesteld waar u de vruchten van plukt zonder ermee bezig te zijn.

We stellen een campagne op van 10 tot 15 zoekwoorden. Deze worden gebaseerd op uw unieke kenmerken. Eventueel kunt u voorkeurstermen doorgeven.

De bijbehorende advertenties schrijven wij op basis van uw website. De advertenties linken naar uw belangrijkste pagina’s.

We richten de campagne in rondom uw regio.

Het mediabudget bedraagt 250 euro per maand.

Het campagnebeheer dat hierbij hoort is 350 euro per maand.

✓ De totale investering bedraagt dus 600 euro per maand en wordt achteraf en maandelijks gefactureerd.

De minimale looptijd is 3 maanden, hierna kunt u de campagne maandelijks opzeggen.
Met dit pakket verwachten we een bezoekers-stijging van 50 tot 75%

Start vandaag met de zichtbaarheid van uw website en zorg dat de regio weet dat u bestaat. Bureau APS maakt het mogelijk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief